Prometheus este platforma prin care 6 Sigma Risk Consultants SRL va pune la dispozitie o serie de servicii de analiza financiara si management al riscului intr-o maniera usor accesibila oricarei companii si foarte rapida. Suplimentar fata de serviciile automatizate oferite in cadrul platformei, oferim servicii personalizate de consultanta financiara care acopera o paleta larga de domenii: evaluare rating de credit si capacitate de indatorare, evaluare de companii, restructurare financiara, restructurare de datorii, etc.


Ramzi Watfa este un fost bancher cu experienta bogata in domeniul creditarii in banci multinationale de prestigiu – Royal Bank of Canada si Citibank – care a infiintat in Dubai, in anul 2003 compania 6 Sigma Group LLC ca un butic de servicii de consultanta financiara adresate institutiilor financiare.  Ramzi a dezvoltat CRS – o aplicatie care ofera bancilor un instrument avansat de calcul al ratingului de credit si de aprobare a creditelor pentru companii, precum si un sistem performant de calcul si raportare de indicatori de portofoliu.   


Important This website uses cookies. You can express or modify your options regarding them or you can continue browsing only with the cookies that are strictly necessary for the optimal functioning of the website. More details here